Ablaktisztítás

Az ablaktisztítás, mint alaptakarítás

Nem véletlenül kapta ezt a címet az első fejezet. Bár az ablakokra úgy tekintünk, mint az épületek szeme, és egy természetes fényáteresztő, mégis sokan azt gondolják, hogy ez egy szezonális munka, amit elegendő évente kétszer elvégeztetni.
Mi azt gondoljuk, hogy az ablaktisztítás legalább annyira fontos egy épület esetében, mint a rendszeres időközönként elvégzett nagytakarítás. Nem mindegy, hogy az irodaház vagy csupán egy iroda milyen külső képet nyújt az oda látogató vendégeknek. Azt mondtuk, hogy az ablak az épület szeme. A szem a lélek tükre, tartja a mondás. Mi is ebből indulunk ki az ablaktisztítás kapcsán. Az első benyomás nagyon fontos, így a tiszta, csillogó ablak látványa bizalmat kelt, azt tükrözi, hogy minden részletre oda figyelünk.

Az ablaktisztítás előnyei, ha velünk végezteti

Az előbbiekben megfogalmazott gondolatmenetbő kiindulva, a rendszeresen és precízen elvégzett ablaktisztítás bőségesen meghálálja azt az időt, pénzt, amit rá fordítanak. Miért? Összefoglaljuk néhány pontban.

 • Először is, a tiszta ablakok tisztábbá, ragyogóbbá varázsolják az épületet, jó ránézni, bizalmat sugároznak.
 • A dolgozók sokkal jobban érzik magunkat és szívesebben tartózkodnak egy olyan irodában, amelynek tiszták az ablakai, hiszen ez emeli a komfortérzetüket.
 • A komfortérzet minőségével kapcsolatos, hogy az ablaküvegek a különféle szennyeződések hatására elhalványulnak. Ennek következtében minden sötétebbnek, homályosabbnak tűnik, és ez nyomasztó lehet.
 • Folytatva ezt a gondolatot, az ablaktisztítás után a helyiségek nemcsak tisztábbá válnak, de tágasabbnak is fognak tűnni.
 • A ritkán tisztított ablakok felületén lerakódott por, szennyeződés, nem csupán a fény bejutását gátolja, de a megtelepedett allergének egészségügyi kockázatot is rejtenek.
 • És mert emelőkosaras technológiával is dolgozunk, ami egy irodaház esetén elengedhetetlen feltétel.

Röviden ennyiben kívánjuk összefoglalni az ablaktisztítás előnyeit. Cégünk professzionális ablaktisztítás szolgáltatásával javíthatja az ablakok általános megjelenését, ennek során eltűnnek a szennyeződések, foltok. Ezzel pedig az előbb említett egészségügyi problémákat okozó allergének sem jelentenek veszélyt a dolgozókra. Az általunk végzett szakszerű ablaktisztítás eredménye egy ragyogó, tiszta, világosabb iroda, ahová sok napfény jut be. Ezzel még a szervezet D-vitaminhoz juttatását is elősegítjük.

Miért ránk bízza ezt a feladatot?

A rövid válasz az, hogy mert profik vagyunk és értünk hozzá. Azonban ez nem ennyire egyszerű. Az alábbiakban adunk néhány szempontot, amiért mi vagyunk a megfelelő partner.

 • Mert mi tudjuk, hogy az ablaktisztítás nem csupán az üvegfelület tisztításából áll. Nálunk az ablakkeretek, az árnyékolók (pl. redőnyök, reluxák, zsalúziák) takarítása is a munka része.
 • Mert ebben az esetben is odafigyelünk arra, hogy ez ablakkeret tisztítása mindenképp az ablakkeret anyagának megfelelő tisztítószerrel történik. Amennyiben fából készült a keret, úgy arra is ügyelünk, hogy a rajta lévő festék ne sérüljön.
 • Mert ahogy említettük, az ablaktisztítás része az árnyékolók, redőnyök, reluxák megtisztítása is. Ezek tisztítását a legnagyobb alapossággal végezzük, a megfelelő tisztítószerek alkalmazásával.
 • És ha már a tisztítószereket említettük, olyan természetes anyagokat használunk, amelyek az egészségre és a környezetre ártalmatlanok, viszont a legmakacsabb szennyeződésekkel is elbírnak. Legyen az vízkő, bogárnyom, eltüntetjük.
 • Rendelkezünk referenciákkal, sok elégedett ügyféllel, leellenőrizhetőek vagyunk.
 • Rendelkezünk a minőségi, és megbízhatósági tanúsítványokkal. (ezekről bővebben az épülettakarítás oldalunkon találhatnak információt)
 • És mert 2022-ben már az új, FloWater 2.0 technológiát alkalmazzuk. Az ultra ioncserélő szűrővel ellátott takarító gépünk azonnal 100%-os tisztaságú vizet állít elő ioncserélő folyamat segítségével. Eltávolítja az ásványi anyagokat a csapvízből így foltmentes ragyogást tesz elérhetővé. Gyengéd és hatékony tisztítás vegyszerek nélkül akár 22 méter magasságban.

Zárszóként annyi maradt, hogy ha professzionális ablaktisztítás szolgáltatást szeretne, akkor keressen bennünket bizalommal. Garantáltan elégedett lesz!