Épülettakarítás

Épülettakarítás a TOP-CLEAN 87’ Kft.-vel

Mielőtt rátérnénk az épülettakarítás szolgáltatás részletesebb bemutatására, engedjék meg, hogy néhány szóban bemutatkozzunk.
A TOP-CLEAN ’87 Kft. 1999. óta van jelen a Magyarországon az épülettakarítás piacán. Cégünk 3 fő alapelve a minőség, a megbízhatóság és a rugalmasság, amellyel elnyertük eddigi megrendelőink elismerését, bizalmát. Ennek köszönhetjük továbbá, hogy Magyarország egyik vezető épülettakarítás szolgáltatója vagyunk.

Fő profilunk az épülettakarítás, aminek részleteiről alább írunk. Minőségi munkánkat, takarítási színvonalunkat környezetbarát tisztítószerekkel, korszerű gépekkel biztosítjuk. A felhasznált tisztítószerek természetesen Biztonsági Adatlappal és kémiai kockázatbecsléssel rendelkeznek. Takarítóinkat folyamatosan képezzük. Emelőkosaras épülettisztítás 25 m magasságig. Új szolgáltatásunk az Elektrosztatikus fertőtlenítés, a felhasznált fertőtlenítőszer rendelkezik az Emberi Erőforrások Minisztériumának igazolásával, a szer Járványügyi és Mikrobiológiai forgalomba hozatalának és felhasználásának engedélyével.

Munkaidő beosztásunkkal alkalmazkodunk Megrendelőink munkaidejéhez, így lehetőség van éjszakai, nappali, délelőtti és délutáni munkavégzésre, mely igény szerint kiterjedhet hétvégi munkavégzésre is.

Miért fontos az épülettakarítás?

Ahogyan azt már az ablaktisztítás kapcsán is leírtuk, egy tiszta környezet egyrészt emeli a dolgozók, esetleg az épületben lakók komfortérzetét, javítja a hangulatot. Ugyanez igaz az épületbe betérő vendégekre, ügyfelekre is. Ügyfelek esetében talán ennek még nagyobb jelentősége van, hiszen az első benyomás nagyon fontos! Ha az épülettakarítás folyamatosan biztosít egy kellemes, tiszta környezetet, úgy az ügyfelek is szívesebben, nagyobb bizalommal fognak belépni. Így elmondhatjuk, hogy egy pozitív első benyomás után nagyobb eséllyel köttetik üzlet. Ez növeli a bevételt, tehát akár azt is mondhatjuk, hogy az épülettakarítás során kifizetett összeg akár még hasznot is hoz.
Tehát összefoglalva, az épülettakarítás ne legyen egy fölöslegesen kötelező feladat, tekintsék ezt befektetésnek. Egyrészt az épületet használók munkaminőségének emelése miatt, hiszen egy tiszta környezetben hatékonyabban fognak dolgozni, másrészt az előbb említett ügyfél-bizalom kiépítése miatt.

Milyen területekre terjed ki az épülettakarítás, mit értünk mi ez alatt?

 • irodaházak takarítása, beleértve a közös helyiségek takarítását is,
 • logisztikai központok teljes körű takarítása,
 • ablaktisztítás,
 • padlók tisztítása,
 • raktárak, ipari épületek takarítása
 • emelőkosaras tisztítás akár 25 méter magasságig

Természetesen igény szerint vállalunk ettől eltérő területeket is, a jelen felsorolás a teljesség igénye nélkül készült. Amennyiben épülettakarítás szolgáltatást keres, de nem találja az Ön által takaríttatni kívánt területet, úgy keressen bennünket elérhetőségeinken és egyeztetünk.

És végül szeretnénk felsorakoztatni tanúsítványainkat

 • 2010 évben a Top Clean ’87 Kft. (1163 Budapest, Thököly út 7/a.) az ISO 9001:2015, az ISO 14001:2015, valamint az ISO 45001-2018. rendszer szabványok előírásai szerint integrált rendszer kiépítését, illetőleg bevezetését elvégezte. Ezt a bevezetés óta minden évben elvégezte és minden évben sikeresen megújította.
 • A tanúsító: Marton Szakértő Iroda
  Cégünk egyedi azonosítója: D-U-N-S®: 42-585-5454.
 • 2015 óta minden évben, a Top Clean ’87 Kft.  a Dun & Bradstreet cégcsopot, BISNODE  nemzetközi cégminősítő rendszerében a legmagasabb “AAA”. Magyarországon a cégek 0.63%-a rendelkezik ilyen minősítéssel.
 • A NAV megbízható adós minősítése cégünk részére folyamatos.